Препис извлечение от Протокол № 73

от заседание на Общински съвет,

проведено на 29.03.2007 година.

 

ОТНОСНО: Замяна на недвижими имоти

 

РЕШЕНИЕ № 1316

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 40, ал. 1 от ЗОС и чл. 46, ал. 1 от Наредбата за реда на придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Великотърновски Общински съвет

1. Дава съгласие за замяна на недвижим имот частна общинска собственост, актуван с АОС № 456/01.12.1998 г., находящ се в гр. Велико Търново, ул. “Деню Чоканов” № 8, представляващ детска консултация от вход “Б” със ЗП в размер на 159,24 кв.м., състояща се /към момента на съставяне на акта/ от: вх. антре, 4 бр. кабинети за преглед, 1 бр. антропологичен кабинет, лекарски кабинет, манипулационна, 1 бр. фотариум, 2 бр. тоалетни и баня, коридор и 2,30% ид.ч. от общите части на сградата и отстъпеното право на строеж срещу завършени жилища, предоставени от д-р Нина Данаилова Георгиева-Тодорова, управител на ЕТ “АИППМП д-р Нина Тодорова”, с адрес гр. Велико Търново, ул. “Георги Живков” № 1, вх. Б.

2. Възлага на Кмета на Община Велико Търново да извърши необходимите действия по подготовката на замяната на имотите и на основание чл. 46, ал. 2 от НРПУРОИ да внесе на следващо заседание на Общински съвет Велико Търново предложение за решение, което да съдържа:

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

            /инж. НИКОЛАЙ ТАЧЕВ/

Вярно:

            /И. Иванова/