Препис извлечение от Протокол № 77

от заседание на Общински съвет,

проведено на 07.06.2007 година.

 

ОТНОСНО: Предоставяне на безлихвен заем от „Фонд за покриване разходите за приватизация към общините” към Община Велико Търново на РНБ „П. Р. Славейков” – Велико Търново.

 

РЕШЕНИЕ № 1417

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 10 от ЗМСМА, чл. 10, т. 8 от Правилника за дейността на ОбАП и чл. 13, ал. 3 от Наредбата за формиране и управление на приходите от приватизацията в Община Велико Търново, Великотърновски Общински съвет

 

Дава съгласие да бъде отпуснат безлихвен заем за закупуване на машина – реален сървър в комплект със специализирано мрежово оборудване за нуждите на РНБ „П. Р. Славейков” в размер на 15 000 /петнадесет хиляди/ лева от „Фонд за покриване разходите за приватизация и следприватизационен контрол към общините” към Община Велико Търново, при следните условия:

- срок за връщане на заема – 15 месеца, считано от датата на предоставяне на заема, на равни месечни погасителни вноски;

- в договора да се включи клауза за заплащане на неустойка при забава на плащане на погасителната вноска, в размер на ОЛП плюс 10 пункта върху неиздължената част.

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:

            /инж. НИКОЛАЙ ТАЧЕВ/

Вярно:

            /Д. Жекова/