Препис-извлечение от Протокол № 71

от заседание на Общинския съвет,

проведено на 22.07.2010 година.

 

ОТНОСНО: Проект за подробен устройствен план – парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура – трасе на подземна телекомуникационна мрежа извън регулационните граници на населените места – землището на с. Беляковец.

 

РЕШЕНИЕ № 1012

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 от ЗУТ, Великотърновски Общински съвет одобрява подробен устройствен план – парцеларен план за линеен обект на техническата инфраструктура- трасе на подземна телекомуникационна мрежа извън границите на населените места, в землището на с. Беляковец.

Трасето на кабела се прокарва през поземлен имот № 197- общински път и започва от КШ 22/1к, намираща се в края на регулацията на с.Беляковец и завършва в КШ 21/1к, намираща се в края на регулацията на гр. Велико Търново.

При полагането на тръбната мрежа следва да се спазват технологичните изисквания за съгласуване и уведомяване на дружествата, изградили своя мрежа в обхвата на проектното трасе.

На основание чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник” чрез Община Велико Търново пред Великотърновския административен съд.

 

 

ВЯРНО:

            /Р. Грънчаров/

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

            /АЛЕКСАНДЪР ЧОКОЙСКИ/