Препис-извлечение от Протокол № 97

от заседание на Общинския съвет,

проведено на 29.09.2011 година.

 

ОТНОСНО: Приемане на Решение за сключване на Споразумение за сътрудничество с Фондация «Международна социална служба - България» за изпълнение на операция «Приеми ме» по Оперативна програма «Развитие на човешките ресурси», бюджетна линия BG051РО001 -5.2.11 за предоставяне на социалната услуга «Приемна грижа».

 

РЕШЕНИЕ № 1462

 

На основание чл. 21. ал. 1. т. 23 от ЗМСМА в изпълнение на Национална стратегия „Визия за деинституционализацията на децата в Република България”. Общинска стратегия за закрила на детето 2008 - 2011 г. и Общинска стратегия за развитие на социалните услуги 2011 - 2015 г. във връзка с Насоки по проектно предложение „Приеми ме” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” Великотърновски Общински съвет:

 

  1. Дава съгласие Община Велико Търново да сключи Споразумение за сътрудничество с Фондация "Международна социална служба -България" гр. Велико Търново за изпълнение на проект на територията на Община Велико Търново по операция „Приеми ме” по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" за предоставяне на социалната услуга "Приемна грижа".
  2. Възлага на Кмета на Община Велико Търново да извърши всички необходими действия по сключване на Споразумението за сътрудничество при спазване на действащата нормативна уредба.

 

ВЯРНО:

            /Р. Грънчаров/

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

            /АЛЕКСАНДЪР ЧОКОЙСКИ/