Препис-извлечение от Протокол № 97

от заседание на Общинския съвет,

проведено на 29.09.2011 година.

 

ОТНОСНО: Одобряване проект за ПУП- план за регулация и застрояване за ПИ № 059011, местност „Бамбалово дере”, землище на с.Леденик- разделяне на имота на два имота и промяна предназначението на земята за „складови дейности”, план-схеми за електроснабдяване и водоснабдяване към ПУП.

 

РЕШЕНИЕ № 1496

 

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 от ЗУТ, Великотърновски Общински съвет одобрява подробен устройствен план-план за застрояване план за ПИ № 059011, местност „Бамбалово дере”, землище на с. Леденик относно промяна предназначението на имота и план-схеми за водоснабдяване и електрификация към ПУП, план за регулация за разделяне на имота на два нови имота – УПИ І-11 за складови дейности и УПИ ІІ-11 за складови дейности. За новообразуваните имоти – УПИ І-11 за складови дейности и УПИ ІІ-11 за складови дейности се предвижда изграждане на – „Складова база” и „Гаражно стопанство”, при следните устройствени показатели: височина на сградите – 10 м, плътност на застрояване / П застр./ – 80 %, коефициент на интензивност /Кинт/ - 2,5, минимална озеленена площ – 40 %, начин на застрояване – свободно. Линиите на застрояване и разположението на сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

На основание чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник” чрез община Велико Търново пред Великотърновския административен съд.

 

 

ВЯРНО:

            /Р. Грънчаров/

ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

            /АЛЕКСАНДЪР ЧОКОЙСКИ/