08.12.2012 08:00

Обръщение на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов към студентите в старата столица

Скъпи студенти,

Има дни и празници, които в много голяма степен оформят стила, характера и облика на един град, на една общност. Празникът на българските студенти без съмнение е ден, който има съществен принос Велико Търново да бъде градът, който е днес.

За мен е истинска чест и огромно удоволствие да ви поздравя по случай студентския празник.

Използвам случая да потвърдя готовността си Община Велико Търново да продължи да бъде стратегически партньор на нашите два университета. Потвърждавам желанието си да работим заедно за просперитета, престижа и бъдещето на нашия невероятен град.

Убеден съм, че студентските общности са средите, от които произлизат най - креативните и иновативни идеи и проекти. Сигурен съм, че студентите са общността, която „отваря” града ни към водещите тенденции в Европа и света.

Уважаеми студенти,

Днес и в бъдеще можете да разчитате на желанието и готовността ми да съдействам според правомощията и възможностите си за това да реализирате и най - смелите си мечти и проекти. Правя и ще продължа да правя всичко по силите си, за да бъде Старата столица не просто  само средище на два от най-престижните български университети, но и място, на което всеки от вас би искал да положи началото на кариерата си, да създаде семейство и да свърже живота си с  Велико Търново.

Пожелавам на всички прекрасен, вълнуващ и незабравим празник.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ДАНИЕЛ ПАНОВ

Кмет на Община Велико Търново

 

 
© 2020 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.