15.06.2021 16:00

Община Велико Търново представи работата с FairDeal – платформата за дигитален маркетинг на занаятчийски изделия и продукти

В Голяма зала на Община Велико Търново, на 11 юни, петък, от 17,30 ч., при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, беше проведено детайлно представяне, начини за работа с FairDeal - платформата, свързана с доставчици и клиенти, както и дискусия с всички заинтересовани лица.
Община Велико Търново се стреми към оптимално работеща платформа, към нейното непрестанно усъвършенстване, включително и на базата на градивна обратна връзка. Стремежът е към целеви групи, убеденост към иновации и нови маркетинг-модели, тъй като до момента същите разчитат предимно на традиционни способи.
Платформа FairDeal е едно смело и безплатно решение за онлайн маркетинг за местни продукти. В тази връзка се надявам, че заедно със занаятчиите и земеделските производители заедно ще подобрим още повече нейната работа. Екипът на проекта не е преставал да работи, да развива и подобрява системите за управление и контрол, като получава обратна връзка от целевите групи и заинтересованите страни, използващи платформата, с мнения и препоръки за добри практики и мерки за постигане на по-голяма ефективност. FairDeal цели промяна на традиционния бизнес модел, подобрява интеграцията на пазара на труда в трансграничния регион, разширява възможностите за трудова мобилност и надомна работа. Провели сме два базара – в град Крайова и в град Велико Търново, както и два семинара. Надяваме се тази и следващите години да успеем да реализираме още базари във Велико Търново, на който да поканим отново занаятчии и всички заинтересовани лица“, каза по време на срещата д-р Павел Христов, ръководител на проекта.
Процесът на използване на платформата за електронна търговия е отворен и ще се развива в следващите години – това подчертава и устойчивостта на проекта. Целта е все по-голям обхват и приобщаване на нови доставчици и клиенти. Няма бойкот от заинтересовани лица относно функционалността на платформата, която към ден днешен функционира и очаква своите нови потребители, стана ясно по време на срещата.
Местните земеделски производители не са изключени от целевата група и са част от проведените събития, както се твърди в общественото пространство.
Община Велико Търново като собственик на платформа за онлайн търговия уверява, че същата не представлява страна по сделките между потребителите. При случаи на възникнал технически проблем с дадена обява или несъответствия, общината може да премахне обява, ако има доказателства за същото, или приеме за основателни установени нередности, при публикуване на невярна информация или съдържание, което нарушава правата на трети лица.
Община Велико Търново спазва всички правила на Регламент 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 година, както и на Закона за защита на личните данни при обработването на лични данни.
Платформата е създадена по реда на българското и румънско законодателство, които уреждат всички свързани права и задължения между собственик-доставчик на електронни услуги, продавач и купувач, които се тълкуват по реда на нормативната уредба на двете държави.
Екипът на проекта очаква обратна връзка от целевите групи и всички заинтересовани страни, използващи платформата, с мнения и препоръки за добри практики и мерки за постигане на по-голяма ефективност на имейли euro_vt@abv.bg и mayorvt@vt.bia-bg.com

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.