21.01.2012 16:12

Община Велико Търново засвидетелства уважение на футболния ветеран Петър Шатров

Знакът на внимание е по повод на рождения ден на местната легенда

 

Марков часовник с гравиран надпис, бутилка червено вино и поздравителен адрес от Община В. Търново получи великотърновският треньор по футбол Петър Шатров за рожденния си ден. Днес доайенът сред кадрите на "Етър" навърши 80 години и получи подаръците от заместник- кмета Ганчо Карабаджаков, тъй като градоначалникът Даниел Панов бе в София. В поздравителния адрес до ветерана кмета пише:

"С чувства на огромно уважение, почит и признателност се обръщам към вас в деня, в който отбелязвате своята 80- та годишнина.

Приемете най- искрените ми и сърдечни поздравления и най- добри пожелания.

Вие и хората като вас не просто имате огромен принос към развитието на спорта. Вие сте една от емблематичните личности, които създават авторитета, облика на футбола, на футболен клуб "Етър" , на Велико Търново.

Всички ние сме горди и щастливи от факта, че имаме възможността да общуваме, да се учим от уникалния ви опит, знания и умения не само за спорта, но и за живота.

Позволявам си от името на всички приятели на футбола, на спорта, от името на всички граждани на Велико Търново сърдечно да ви благодаря за вашия огромен принос в развитието на футбола". Даниел Панов подчертава още, че ако днес се говори за великотърновската футболна школа, за успехи, постижения, за известни и обичани футболисти - всичко това се дължи и на труда на Петър Шатров, на когото пожелава още много и здрави години. Искрено развълнуван ветеранът благодари, признавайки че 80 години е чакал такъв знак на уважение от страна на Общината.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.