24.06.2015 13:45

„Дизайнспособните” - изложба на интериорни проекти

Асоциацията на интериорните дизайнери в България има удоволствието да бъде домакин на уникално дизайнерско представяне в град Велико Търново от 6-ти до 12-ти юли. В „Интерхотел Велико Търново“ ще се проведе първият по рода си форум за интериорен дизайн - „DesignAcademy”, с подкрепата на Община Велико Търново и “CarpetMax”.
По време на форума ще бъда открита и изложба „Дизайнспособните” в изложбени зали „Рафаел Михайлов”. Тя ще представи интериорните проекти на членове на Асоциацията и победителите от конкурсите Каре – „Състезания с въображението” 2014 и Идеал стандарт – „Баня на годината“ 2014.
Официалното откриване на изложбата ще бъде на 6 юли от 13:00 часа. Вход свободен.
Мисията на Асоциация на интериорните дизайнери в България е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им – частни лица или бизнес клиенти. От създаването си до днес организацията наброява над 150 членове и успешно успява да обедини професионалистите, имащи визия за интериорния дизайн.
 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.