28.05.2015 13:30

На 1 юни Велико Търново отново става град на децата

Община Велико Търново с подкрепата на „Престиж-96” организира множество събития, с които на 1 юни ще бъде отбелязан Международният ден на детето.
Малките боляри и болярки ще имат възможност да се забавляват с множество атракции и възможности за творческите изяви на децата.
Заповядайте на 1 юни 2015 година в парк „Марно поле” след 10:00ч., очакват ви много весели и приятни часове, забавни и незабравими преживявания с детската програма за денят на децата.
Община Велико Търново, съвместно със сдружение „ Съзидание – 2012” и с подкрепата на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" организира акция „ Жълти стотинки“ за събиране на жълти монети в цялата страна. Тази година събраната сума ще бъде отделена за закупуване на кувьоз и ламинарен бокс за работа в чиста среда на Неонатологично отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов АД”, гр. Велико Търново.
На 28.05.2015г., четвъртък, в 9:00ч. ще бъде отворена и преброена дарителницата на едно от големите училища в града - СОУ „Емилиян Станев”. Планирано е преброяване на стотинките събрани в ПМГ „Васил Друмев” и  детски градини.
В понеделник, 1 юни, в град Велико Търново, парк „Марно поле”, от 10:00ч.  до 19:00ч. ще има организиран  пункт за предаване на монетите. Който не успее да дойде на първи юни ще може да предаде средствата в сладкарница „Лорета”, кв. Бузлуджа, лаборатория „Медика” или в клона на банка ДСК.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.