03.08.2016 14:00

Цеца Величкович с концерт на Скариада.BG край Петропавловския манастир

Примата на балканската музика Цеца Величкович ще е специалният гост на тазгодишното издание на Скариада.BG. Концертът на сръбската звезда на открита сцена край Петропавловския манастир до Лясковец ще е на 3 септември 2016 г. от 20,00 часа. Майката на нацията, както я наричат в Сърбия, ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. Почитателите на Цеца ще чуят най-големите й хитове от началото на музикалната и кариера до днес, сред които „Zabranjeni grad”, „Maskarada”, ''Beograd'', „Lepi grome moj”.
Това е първият концерт на  Цеца Величкович в Северна България. Звездата обаче е за втори път в района на Велико Търново. През септември 2006 г. хитовата изпълнителка, заедно с двете си деца, посети за кратко старата столица, за да се поклони на гроба на най-големия сръбски светец Св. Сава в църквата „Св. 40 мъченици“.
На Скариада.BG Цеца ще излезе на сцената заедно с едни от най-добрите сръбски музиканти. Билети за концерта се предлагат в системата и касите на www.eventim.bg на цена от 50 и 25 лева. 
Скариада.BG 2016 отново ще е празник, посветен на качеството и традицията на българския вкус, с много весела музика и аромат на скара. В дните 2, 3 и 4-ти септември на поляните край Петропавловския манастир ще има истински парад на ритми и доброто настроение с духови оркестри, традиционни месни продукти, ястия и народни веселия.
Повече за Скариада.BG на https://www.facebook.com/Skariada.BG

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.