06.10.2016 18:00

Българо-американската кредитна банка откри свой офис във Велико Търново

Българо-американската кредитна банка вече има свой офис във Велико Търново. Гост на церемонията по откриването и прерязването на лентата на представителството бе заместник-кметът на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова. Клонът се намира непосредствено до Туристическия информационен център.
От името на кмета Даниел Панов и от свое име Снежана Данева-Иванова поздрави председателя на Надзорния съвет на БАКБ Цветелина Бориславова, ръководството и служителите на великотърновския клон.
„За всички нас във Велико Търново присъствието на Българо-американската кредитна банка е комплимент и признание за високата икономическа активност и потенциала, който виждате в града и региона. Насърчителен за местната икономика е фактът, че в старопрестолния град влиза банка с високи стандарти в развитието на социалната и екологичната корпоративна отговорност”, каза в словото си Снежана Данева-Иванова. Тя изрази увереност, че Община Велико Търново и финансовата институция ще реализират съвместни проекти, които ще стимулират икономическата активност и ще допринесат за устойчивото развитие, за опазването на градската и околната среда.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.