04.11.2016 10:00

Община Велико Търново обявява конкурс за заемане на длъжност "Социален работник" по Проект "Приеми ме 2015"

Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020

В изпълнение на сключено Споразумение за партньорство № BG 03-ПС01-32 от 11.12.2015 г. и Анекс № BG03-ПС01-0016 от 01.09.2016 г. към посоченото споразумение между Oбщина Велико Търново в качеството й на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по Проект „Приеми ме 2015” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., бюджетна линия BG05М9ОР001-2.003 „Приеми ме 2015”, Община Велико Търново и Заповед № РД 22-2077 / 02.11.2016 г. за обявяване конкурсна процедура за подбор на 4 /четирима/ социални работници за предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа” в Област Велико Търново разпределени, както следва:
- Социален работник за предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа“ с изнесено работно място в град Павликени – 3 /три/ бройки, от които 2 /двама/ на пълен работен ден и 1 /един/ на непълен работен ден, с обхват на дейността в общините Павликени и Сухиндол.
- Социален работник за предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа“ с изнесено работно място в град Полски Тръмбеш – 1 /една/ бройка, на непълен работен ден, с обхват на дейността в общините Полски Тръмбеш и Свищов.
I.  Минимални изисквания за заемане на длъжностите.
1. За длъжността Социален работник
- Степен на завършено образование: средно;
- Образователно-квалификационна степен – средно образование;
- Професионална квалификация – хуманитарна;
- Професионален опит - доказан професионален опит в дейности по закрила на детето не по-малко от 3 /три/ години;
- Опит при изпълнение на проекти – предимство.
II. Характер на работата.
Характерът на работата за съответната длъжност е определена с длъжностна характеристика, с която кандидатите може да се запознаят в стая 218 в сградата на Община Велико Търново.
ІIІ. РЕД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОРА
1. Необходимите документи, които следва да бъдат представени от  кандидатите са:
- Заявление за кандидатстване - по образец;
- Професионална автобиография;
- Декларация от лицето, че е пълнолетен български гражданин, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена позиция – по образец;
- Декларация по чл. 107а, ал. 1 от Кодекса на труда – по образец;
- Копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, която се изисква за длъжността;
- Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния
опит.
2. В срок от един месец от публикуване на обявата на електронната страница на Община Велико Търново /ако срока изтича в неработен ден, в следващия работен ден/, кандидатите подават необходимите документи в стая 218 в сградата на Община Велико Търново, пл. „Майка България“ № 2, всеки работен ден от 08.30 ч. до 17.00 ч.
Всяко постъпило заявление за участие в рамките на обявения срок се разглежда от Комисия за избор на Областен екип по приемна грижа, определена със заповед на Кмета на Община Велико Търново.
3. Подборът ще протече в два етапа:
- Проверка за съответствието на представените документи с обявените необходими документи.
- Събеседване.
До етап събеседване не се допускат лица, които не са представили всички необходими документи в срок или представените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията.
Списък на допуснатите до събеседване кандидати, както и датата, часът и мястото на провеждане на събеседването се обявяват на електронната страница на Община Велико Търново на адрес: www.veliko-tаrnovo.bg и на информационното табло на Център за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Велико Търново.
Събеседването се провежда от Комисията за избор на Областен екип по приемна грижа и има за цел да се установи в каква степен всеки кандидат притежава професионални качества и мотивация, необходими за изпълнението на длъжността.
След приключване на работата си комисията изготвя протокол с резултатите от събеседването и списък с класираните кандидати в 3-дневен срок от провеждането му.
Кметът на Община Велико Търново сключва трудови договори с класираните кандидати.
Възнагражденията по трудовите договори се осигуряват по Проект „Приеми ме 2015“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., бюджетна линия BG05М9ОР001-2.003 „Приеми ме 2015“.
За допълнителна информация: тел. 062/ 619 220 – Дирекция „Социални дейности и здравеопазване” в Община Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.