04.05.2017 09:00

На 8 май Велико Търново ще бъде домакин на National Geographic KIDS и „Клуб Малки откриватели“

"Учи, забавлявайки се!" е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна. Активностите по време на образователната обиколка "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен, но забавен начин.
На 8 май в парк „Марно поле“ "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" ще предложи на децата многобройни игри и работилници - викторината "Невероятно, но факт!", игрите "Познай думата" и "Познай динозавъра" заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други забавни и познавателни игри.
Веселото градче на National Geographic KIDS гостува във Велико Търново, като по традиция стотици деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни.
"Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" се провежда с генералното партньорство на Банка ДСК и с любезното съдействие на Община Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.