08.06.2017 13:00

Турнир по футбол

Във връзка с настъпването на лятната ваканция, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Велико Търново организира спортно мероприятие – футболен турнир, в който участие ще вземат деца и младежи от училища и социални услуги (ЦНСТ)  в Община Велико Търново, както и младежи с противообществени прояви. Събитието ще мине под мотото „Спортът винаги е правилният избор!” Целта на МКБППМН е за пореден път да бъде насочено вниманието както на децата и младите хора, така и на обществеността като цяло към здравословния начин на живот и към спорта като един от основните и най-добри начини за превенция на противообществените прояви сред малолетни и непълнолетни.
Организаторите са осигурили награди за отборите – победители, както и индивидуални награди за най-добър вратар, най-добър защитник и най-добър нападател. За всички участници в турнира ще има плодове.
Спортното мероприятие ще се проведе на 8 юни, 2017 г. (четвъртък), на спортно игрище „Куцарови”, от 14.00 ч. до 18.00 ч. При лошо време събитието ще бъде отложено.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.