12.09.2019 11:10

Михаела Филева с първи голям концерт във Велико Търново

Харизматичната поп звезда Михаела Филева за първи път ще има голям самостоятелен концерт във Велико Търново. Музикалното събитие е част от Културния календар на старата столица.
В 19,30 ч. на 23 октомври красивата и талантлива изпълнителка ще излезе на сцената в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“  и ще представи пред публиката в родния си град най-добрите си хитове, заедно с бенда си и беквокалистките от трио Тринити. Михаела ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с феновете си емоцията от изпълнението на най-чувствените си песни.
Музикален директор на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта.
Творчески директор на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за визуалната страна на големия концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК.
Концертът на Михаела е част от първото и самостоятелно турне, което започва на 19 септември в Летния театър в Пловдив и ще премине през  Благоевград (17 октомври) и Варна (24 октомври). Красивата и талантлива изпълнителка стартира подготовката си за турнето веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео.
Михаела Филева е родена и израснала във Велико Търново. Певицата е участвала в различни събития в старата столица и безвъзмездно се е включвала в местни благотворителни кампании, но това ще е първият и самостоятелен голям концерт родния и град.
Билетите за концерта на Михаела Филева са в продажба на цени от 15 до 30 лв. в мрежата на Ивентим и в туристическите информационни центрове на ул. „Христо Ботев“ №5 и на пл. „Цар  Асен I“ във Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.