19.11.2019 12:45

29 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на Велико Търново“

Право на номинации за годишната класация имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те ще направят номинациите в 3 категории: „Спортист на годината“-мъже и жени“, „Спортист на годината -юноши и девойки“ и „Треньор на годината“. В категорията „Треньор” трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.
Според правилата в статута за 2019 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени - 7 спортисти, юноши и девойки - 7 спортисти, 1 треньор на годината.
До края на месец ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината. Ако спортен клуб подаде некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.
Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.