26.02.2013 15:00

Пускат 100 промо билета за учащи и пенсионери за концерта на Chris Norman във Велико Търново

  В подкрепа на кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019 година, продуцентска компания АРТ БГ и Община Велико Търново организират грандиозен концерт на легендата на SMOKIE Крис Норман  на 21 март, от 19 часа, в ДКС „Васил Левски“.

За концерта на рок звездата Крис Норман АРТ БГ предоставя 100 промо билета на цени от 40 на 20 лева за ученици, студенти и пенсионери! Побързайте, бройките са органичени!

Нека всеки един да може да изпита тръпката от срещата с една истинска легенда, надживяла времето на промени със силата на музиката - фронтменът на SMOKIE Крис Норман. С изключителния си професионализъм той свири по цял свят, а само преди седмица беше гост и в „Шоуто на Слави“, където свири заедно с „Ку-Ку бенд“. Крис Норман се завръща отново, за да напълни ДКС „Васил Левски“ и да разбуди и най-скритите емоции с музика и танци.

Специално за меломаните от  Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец, билети за концертите ще могат да бъдат закупувани от верига магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от Eventim.bg.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.