14.03.2022 14:00

„ЕкоПартнърс“ с кампания за разделно събиране на отпадъци от опаковки

„ЕкоПартнърс“ създаде мобилно приложение, което подпомага разделното събиране на отпадъци от опаковки на територията на Велико Търново и общината.
Eco Partners App дава на потребителите информация за различните видове опаковки и как и къде е правилно те да бъдат изхвърлени. И при това тя е достъпна по интересен иновативен начин – при сканиране на баркода на опаковката. В приложението потребителят може да види на карта всички жълти и зелени контейнери за разделно събиране на отпадъци от опаковки в общината и да намери най-близките до него такива. Така по един достъпен и увлекателен начин всеки потребител ще разполага със знанието за правилно разделно събиране на отпадъците. В приложението може и много бързо и лесно да бъдат подавате сигнали, свързани с жълтите и зелени контейнери.
На 11 март бе даден старт на новата кампания, свързана с мобилното приложение Eco Partners App. С нея целта е както да се популяризира приложението, така и да бъде запълнена базата данни с баркодове. За целта са осигурени много награди, осигурени от партньорите на „Еко Партнърс“ – „Метро“, „Арома“ и „Комсед“.
Повече информация за кампанията „Добавяй баркодове и печели награди с Eco Partners App! – ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ АД“.
Приложението може да бъде свалено безплатно:

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.