05.07.2022 17:00

Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм“

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм“. Кампанията ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.
В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.
Първи лъч на информационното турне ще се състои в периода 05 – 08 юли 2022 г . и ще премине през град Велико Търново, където на 06 юли от 11:00 до 13:00 часа в зала на Община Велико Търново, пл. „Майка България“, ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми
Очакваме Ви, за да Ви запознаем с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.