29.06.2023 11:00

Digital4Tarnovo отново събира български IT експерти

Юли започва с второто издание на конференцията

Дигиталната епоха дава все по-големи възможности за по-лесно преодоляване на предизвикателствата и за откриване на нови хоризонти в бизнеса, образованието, здравеопазването, комуникациите. След успешното първо издание на конференцията, „Digital4Tarnovo: Нови дигитални възможности“ се завръща отново в историческата и духовна столица на България. На 1 юли в Голяма зала на Община Велико Търново ще се съберат иноватори, експерти и предприемачи от различни области, за да споделят своите идеи, наблюдения и проекти, свързани с динамичното преобразуване на света около нас.
Събитието ще бъде открито малко преди 10:00 часа от Нейко Генчев, заместник-кмет "Хуманитарни дейности" на Община Велико Търново и Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group.
Целта на конференцията е да разкрие потенциала на дигиталната среда пред младите хора в града и пред компаниите, които искат да подобрят своето присъствие онлайн. Събитието е със свободен вход и е подходящо както за студенти с предприемачески умения, така и за компании, които търсят нови възможности за бизнес развитие и партньорства.
Програмата на „Digital4Tarnovo: Нови дигитални възможности“ ще разгледа дигиталната екосистема във Велико Търново, ще представи пътят, който трябва да извървим, за да станем дигитални експерти през 2023 година и ще отговори на въпроса как да станем предприемачи в ерата на AI. Посетителите ще научат как да използват данните, които бизнеса им акумулира за постигане на техните бизнес целите, как ефективно да използват социалните си мрежи и как да създават визуално съдържание в полза за бизнеса си. Организаторите се подготвили специално съдържание за предприемчивите млади хора, които ще научат възможностите за развитие на личен и професионален бранд чрез LinkedIn и какво е бъдещето на работно място: как да се адаптираме в дигиталния свят и какво да очакваме.
Digital4Tarnovo е част от мащабната мрежа от конференции, обединени под бранда Digital4, която тази година се провежда в 10 града в страната и в два извън нея -  Атина, Гърция и Истанбул, Турция. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти. Digital4Tarnovo се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново и Дигитален Търновград, Българска стопанска камара и Българска асоциация по информационни технологии.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.