26.10.2013 15:00

XIII годишна среща на АБТТА

В периода 28 – 30 октомври 2013 година, с любезното домакинство на Община Велико Търново и лично на кмета г-н Даниел Панов, в сътрудничество с Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов” и БХРА - секция Велико Търново, в Гранд Хотел Янтра ще се проведе Тринадесетата годишна среща на АБТТА под мотото „Сътрудничеството между обществения и частния сектор - платформа за устойчиво туристическо развитие".
В изпълнение на една от целите на Асоциацията – подобряване на бизнес средата за осъществане на стопанската дейност на членовете и обогатяване на националното туристическо предлагане, тринадесетата годишна среща ще се проведе като дву-модулен практически семинар за обмяна на информация и положителен опит между двете основни групи участници на туристическия пазар общините, основен фактор за развитието на регионалния туристически продукт, и туроператорите, осигуряващи неговата пазарна реализация.
В събитието ще вземат участие близо 15 значими за българския туризъм общини, 40 туроператори - членове на АБТТА, представители на авиокомпания Ер Франс и КЛМ, академични партньори и студенти от Нов български университет и Софийски университет „Св. Климент Охридски”.
На официалната пресконференция на 28 октомври от 10:00ч. в Гранд хотел Янтра ще присъства и г-н Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.