28.01.2017 14:00

Даниел Панов призова да не се използват тревожни внушения и лъжи в предизборната кампания

„Стига лъжи и тревожни, апокалиптични внушения, животът продължава и след тези 55 дена, оставащи до изборите”, призова кметът на Велико Търново Даниел Панов в интервю пред национални и регионални електронни медии. Повод станаха твърдения на общински съветници от различни политически сили и спекулации в общественото пространство. „Подобно говорене по спуснати опорни точки не решава проблемите, задълбочава проблемите в обществото и дори отблъсква инвеститори”, категоричен бе Панов.
„Дойде ли време за избори, започва едно постоянно алармиране и демонстриране на тревоги. По темата с бежанците категорично заявих, че докато съм кмет, няма да допусна във Велико Търново да има бежански лагери и подобен развой никога не е бил обсъждан. За сержантското училище проектираме създаването на съвременен конгресен център. В квартал „Зона В” ще бъдат построени две къщи за лица, пострадали от домашно насилие или чиито домове са засегнати от бедствия и аварии”, коментира кметът на Велико Търново.
„Нека не забравяме, че изборите минават и заминават. Ние обаче оставяме да живеем във Велико Търново. Заедно с екипа ми продължаваме да надграждаме постигнатото и да превръщаме града и общината в по-добри места за живеене, образование, предприемачество, инвестиции, туризъм. Хубаво би било и опонентите ми да насочат усилията си в тази насока, а не да хвърлят лъжи и необосновани тревоги сред обществото”, завърши Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.