20.02.2013 17:00

Даниел Панов продължава да изпълнява ангажименти, поети пред гражданите

  Активно се работи по ремонта на бетонната пътека, свързваща клуба на пенсионера и инвалида в квартал „Чолаковци” до ул. ”Райна Княгиня”.

В края на 2012 година кмета на Община Велико Търново Даниел Панов пое ангажимент пред жителите на квартал „Чолаковци”, че ще бъде извършен ремонт на тази пътека, която беше определена като важно комуникационно място от жителите на квартала.

Бетонната пътека е широка 1,50 м. Извършването на ремонта ще даде възможност на хората да се придвижват по-лесно и без проблеми в тази част на квартала.

Цялата бетонна пътека ще бъде  готова до края на месец февруари и ще подобри чувствително комуникативността в  квартал „Чолаковци”.

В западна промишлена зона продължават дейностите по изграждането на обещания от кмета на общината тротоар. В пространството от  кръговото движение в края на ул. „Никола Габровски” до печатница „Абагар” е направена цялостната подготовка - пространството за тротоарната площ  е настлано с трошен камък и са положени бордюри.

През месец март, при подходящи атмосферни условия, ще бъде положена асфалтовата настилка и тротоарът ще бъде завършен изцяло.

 Успешното приключване на този ремонт ще позволи на множеството хора, работещи в района, да се придвижват спокойно и безопасно до и от работните си места.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.