15.10.2013 10:30

Община Велико Търново удостоена с престижна награда от портала на българските общини

Даниел Панов получи от името на Община Велико Търново престижната награда „Развитие на туризма” по време на церемонията за връчване на първите годишни награди, присъждани от портала на българските общини „Кмета БГ”.
Велико Търново е една от 9-те общини, получили престижните награди, определени с гласуване между кметовете на 264-те общини в България. За първите 9 месеца на тази година ръста на туристическите посещения в Старата столица е над 30 %. Над 400 000 туристи са посетили Велико Търново, като съществен принос за ръста на туристите имат новите туристически атракции.
„Наградата е особено значима, защото е присъдена след гласуването на всички 264 кметове на общини от страната”, заяви Даниел Панов.
По време на награждаването господин Панов заяви, че приема наградата като признание за труда на всички, работещи в областта на туристическата индустрия и свързаните с нея услуги. Според неговите думи приза е поредно престижно признание за водещата роля в национален мащаб, която Велико Търново има за формиране на водещите тенденции в областта на туризма.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.