10.07.2012 14:45

Монтират 5000 нови седалки на стадион „Ивайло”

Продължават ремонтните дейности по стадион „Ивайло” за привеждане на съоръжението към изискванията на Българския футболен съюз за участие на ФК „Етър 1924” в елитната „А” група.

„В началото на миналия месец комисия от БФС посети стадиона и даде предписания да бъдат поставени нови пластмасови седалки, да се ремонтират секторите в централната част,  да се изгради нов сектор за агитката на гостуващите отбори, а също и в сектора на агитката на „Етър 94” да бъдат поставени метални парапети, които ще позволят наблюдаването на футболната среща от феновете в право положение”, каза управителят на ОП „Спортни имоти” Пламен Колев.

По думите му в момента се изграждат нови сектори, в които ще се монтират и новите 5000 седалки. Срокът за изпълнение на реконструкцията е до 11 август, когато започва и първенството на България за елитната „А” група.

„Спортни имоти” стопанисват комплексите „Ивайло” и „Юнак”, тенискортовете на ул. „Мария Габровска” и зала „Сава Величков”.

Жителите на Велико Търново могат да ползват откритата писта на „Ивайло” в делничен ден от 6,00 до 21,30 ч., а в събота и неделя от 8,30 до 21,30 ч.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.