20.03.2015 17:30

Даниел Панов приветства участниците в тържественият концерт, посветен на 50-годишнината на ПГ по туризъм „Д-р Васил Берон”

В изпълненият до краен предел салон на музикално-драматичен театър „Константин Кисимов” кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства учители и ученици с полувековният юбилей на Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон”.
Кметът се обърна с думи на благодарност към екипа на гимназията, който е превърнал училището в едно от водещите не само във Велико Търново, но и сред най-добрите в тази професионална сфера в страната.
Благодари на над 500-те възпитаници на гимназията за впечатляващите им постижения и победи в регионални, национални и международни съревнования. „С постиженията си вие защитавате не само имиджа на вашето училище, с тях вие допринасяте изключително много и за утвърждаване на позитивният имидж на велико Търново”, каза г-н Панов.
В знак на благодарност за усилията на учители и ученици той връчи на директорката на училището реплика от сребро на средновековен медальон с три барса, открит по време на археологически разкопки на хълма Трапезица.
По време на впечатляващ 3 часов концерт възпитаниците на ПГ по туризъм показаха просветен патриотизъм и засвидетелстваха своята почит и уважение към изконните български традиции и ценности.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.