17.07.2012 11:16

Усилен ремонт на стадион „Ивайло”, стягат първия мач в елита на България

В ход са усилни ремонтни дейности на стадион „Ивайло”, за да бъде обектът готов за първия мач във футболния елит на България през август, съобщиха от общинска администрация.

Въпреки горещото време работници продължават да изливат бетонни постаменти в централния сектор на стадиона. В сектор А, под козирката на стадиона, ще бъдат монтирани новите 5 000 виолетови пластмасови седалки. В сектора за агитката на „Етър” се монтира П-образни конструкции, а в сектора за публиката ще бъдат обособено нова място с капацитет 2 000 души.

В момента служители на „Спортни имоти” извършват дребни ремонти и боядисване на врати и подходи към стадиона, уточниха още от Общината. Набавени са необходимите количества виолетова боя, с която ще бъде извършено боядисването на козирката на стадиона и изрисувано логото на  ФК „Етър -1924”.

Предстои ремонт и на санитарните помещения и съблекалните за състезатели и съдии, както и други дейности по привеждане на стадиона в съответствие с изискванията на Български футболен съюз за провеждане на мачове от „А” РФГ

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.