08.05.2015 11:49

Екопак и Община Велико Търново заедно в кампанията "Да изчистим България заедно" на 10 май

За четвърта поредна година ЕКОПАК се включва в кампанията "Да изчистим България заедно". В неделя, 10 май, екипите на ЕКОПАК и Община Велико Търново, заедно със звездите на бТВ от „Мюзик айдъл“ и „Гласът на България“ Маги Джанаварова и Тодор Гаджалов, ще участват в почистването. Очаква се в кампанията в града да се включат няколко хиляди души.
Успешният край на кампанията ще бъде отпразнуван с концерт в 1800 часа в парк „Марно поле“, на който ще си напомним, че всеки ден трябва да мислим за природата и че само с усилията на всеки един от нас можем „Да запазим нашия град чист и красив“.
Концертът за деца и възрастни включва изпълнения на звездите на бТВ Маги Джанаварова, Тодор Гаджалов, Николина Атанасова, Николета Станойкова, Васил Чергов, Христо Младенов и Криси, балетна формация Full Dance и изпълнители от Велико Търново.
Концертът се организира с подкрепата на фирмите „Ден и Нощ” ООД, „Кармела 2000” ООД, „Престиж 96” АД, „Екстрапак” ООД и „Бритос” ЕООД, които са подготвили много лакомства, подаръци и приятни изненади.
ЕКОПАК България е традиционен партньор на кампанията „Да изчистим България!“. От 2012 година до момента организацията е предоставила над 100 000 чувала и 90 000 чифта ръкавици на общините, в които работи.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.