08.05.2015 16:10

Пет училища ще подпишат договори за саниране през месец юни

На работна среща с директорите на училища от общината кметът Даниел Панов обяви, че предстои през месец юни пет училища от общината: СОУ "Емилиян Станев“, ПМГ „Васил Друмев“, „П. Р. Славейков“, „Патриарх Евтимий“ и ОУ „Неофит Рилски“ гр. Килифарево да подпишат своите договори за стартиране на процедури по реализиране на проекти за подобряване енергийната ефективност чрез саниране на училищните сгради.
„Смятам, че това е един много добър и очакван подарък за всички директори, учители, ученици и родители в навечерието на най-българският празник - 24 май. Директорите на останалите училища трябва да подготвят своите проекти, с които ще могат да кандидатстват при отваряне на съответните програми“, заяви по време на срещата Даниел Панов.
Новината бе посрещната от директорите с аплодисменти.
По време на срещата бяха разисквани и критериите за определяне наградите „Отличник“ за най-изявени ученици, както и грамоти за преподаватели с високи постижения през текущата учебна година.
Всички училища ще се включат активно в празничната програма, с която ще бъде отбелязан Празникът на българската просвета и култура – 24 май.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.