11.05.2015 13:30

Даниел Панов приветства КНСБ по случай 25 годишнината от създаването на синдиката

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства президента на КНСБ Пламен Димитров и членовете на Конфедерацията на независимите синдикати в България във връзка с 25 годишнината от създаването на синдиката.
„Радвам се от възможността да ви приветствам по повод честването на 25 годишнината от създаването на Конфедерацията на независимите синдикати в България, както и с провеждането на регионален дискусионен форум на тема: ”Цената на труда през колективното трудово договаряне  и социално партньорство с КНСБ - гаранция за устойчиво развитие на регионите”.
Във Велико Търново се гордеем с изключително успешната и ефективна работа със структурите на КНСБ.
Колективният трудов договор със Синдиката на българските учители не веднъж е даван за позитивен пример в национален мащаб. Представителите на работодателите в сферата на образованието, директорите и преподавателите в общината са удовлетворени от договореностите, които сме постигнали, работейки в режим на консултации и партньорство.
Щастлив съм от възможността да отбележа, че успешно съвместно с КНСБ реализираме проект „Шанс за работа”. В рамките на проекта младежи до 29 годишна възраст намериха своите възможности да получат квалификация и реализация като социални асистенти и помощник възпитатели в социални институции.
12 стажанти работят в Дом за деца, лишени от родителски грижи „Пеньо и Мария Велкови”, в Дневен център за деца с увреждания, в детските градини „Райна Княгиня” и „Евгения Кисимова”, каза в приветствените си думи кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.