01.06.2015 14:15

Даниел Панов взе участие в церемонията по предаване управлението на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“

В присъствието на народни представители, дипломати и ректори на български и чуждестранни университети, с които ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" си партнира Даниел Панов се обърна към всички с приветствени думи.
Той изказа благодарност на проф. Пламен Легкоступ за доброто партньорство между университета и общината и множеството организирани и реализирани съвместни проекти и събития. Той благодари и за множеството международни партньорства  между университетите и градовете, в които те се намират. Изказа признателност за утвърждаване името, престижа и достойнството на Велико Търново в страната и в чужбина.
Към новият ректор проф. Бонжолов кмета се обърна с думите: „Освен огромно предизвикателство  ректорството на Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“ е и огромна отговорност, защото ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" не е само академична, образователна и научна институция – той е особено важна част от общността, от настоящето и бъдещето на Велико Търново.
Даниел Панов пожела успех на новият ректор, на академичното ръководство и пожела още повече студенти да имат мотивация и желание да учат във Великотърновският университет.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.