06.06.2015 13:00

Над 3 000 души споделиха емоцията на „Britos summer fest“

Над 3 000 души изпълниха до краен предел пространството на Боруна. Около паметник „Асеневци“ и художествена галерия „Борис Денев“ всеки квадратен метър бе изпълнен с празнуващи и жизнерадостни хора.
Пивоварна „Бритос“ зарадва гражданите и гостите на Велико Търново с най-добрият бирен фестивал, организиран до момента в Старата столица.
Много качествена бира, богато разнообразие на храни, много добра музика и прекрасно настроение зарадваха всички, които дойдоха на грандиозният купон.
Популярните поп изпълнители „Ъпсурт“, Михаела Филева и Вензи зарадваха всички в прекрасната лятна вечер. Невероятно красивата празнична вечер завърши с феерията на зрелищни илюминации.
Пивоварна „Бритос“ положи началото на летен бирен фестивал, който обещава да стане традиционен и да се превърне в една от най-зрелищните и приятни атракции на лятото във Велико Търново и през следващите години.
Днес програмата на фестивала продължава с първият мач по американски футбол в Старата столица на стадион „Ивайло“ и спортен празник в парк „Дружба“.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.