26.06.2015 12:15

Даниел Панов: „Само вчера донесох 2,5 млн. лв. за Велико Търново. Не съм се крил. Няма да го правя!"

"Хората, които дават пари за черен пиар и листовки по-добре да направят една детска площадка с тези пари”

По време на откриване петата лятна детска полицейска академия в село Шемшево кметът на Община Велико Търново Даниел Панов заяви пред журналисти:
„Вчера бях в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, за да подпиша анекс към договор, с който получаваме допълнително 2,5 млн. лв. С тези пари ще бъдат обновени пет обекта от обществената инфраструктура, които са отдавна чакани от всички наши съграждани. С тях ще се реконструират паркове, ще се изградят автоматични поливни системи, ще се изградят детски и спортни площадки, ще се благоустроят междублокови пространства, ще бъде ремонтирано пространството пред Дворец на културата и спорта „Васил Левски”.
На критиците си бих искал да кажа: ”Не съм се крил. Не го правя, нямам нито причини, нито намерение да го правя. Просто има важни неща за града и общината, които успях да свърша”.
„Нека, хората, които плащат за черен пиар и печатат партизански листовки да инвестират тези пари в нещо смислено - да построят парк, детска или спортна площадка. Така има по-голяма вероятност да спечелят доверието на гражданите на общината. Могат да спечелят ако работят върху своят позитивен имидж, а не върху усилията да свалят моят рейтинг”, каза Даниел Панов.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.