15.07.2015 12:30

Общински съветници от БСП с пореден кух ПР временно възпрепятстваха работници на общината да изпълняват задълженията си

Общинският съветник Стоян Витанов и група съветници от БСП, очевидно решени да водят „революционен” тип предизборна кампания с поредният кух пи ар временно попречиха на служители  да изпълнят задълженията си.
„Въоръжен” с ръчна коса, в стил „Въстание 1923 година” г-н Стоян Витанов решил тази сутрин, намиращ се на територията на парцел, общинска собственост с преотстъпено право на строеж на Великотърновска митрополия до храм „Възкресение Христово” в района на „Качица”, да осъществи поредната куха и безплодна пи ар акция, която има чисто и само предизборна и съвършено ясна популистка цел.
Господин Витанов и група съветници на БСП са решили да демонстрират мнима загриженост за начина, по който се поддържат зелените площи и с цел да осъществят поредният кух и ялов пи ар са решили да покажат най-вече на представителите на медиите как с ръчна коса ще окосят пространството около църквата.
„Малката” подробност се състои във факта, че водени от това желание съветниците на практика са възпрепятствали междувременно пристигналите там сутринта общински служители, които по график е трябвало да извършат косенето на въпросната зелена площ, представляваща строителна площадка, тъй като и двата обекта – църква до момента нямат издаден акт 16.
На фейсбук профила на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов, както и на имейли и телефони в общинска администрация ежедневно се получават и обработват сигнали от граждани и се предприемат необходимите мерки за отстраняване на констатираните нередности. Всеки, който е загрижен за по-добрият вид на Велико Търново и общината има възможност да подаде сигнал и да съдейства за решаването на конкретен проблем. Другото е просто популизъм!
Община Велико Търново изразява надеждата и очакването си БСП и всички участници в предстоящата предизборна кампания за избори за органи на местно самоуправление да водят кампаниите си в рамките на разума и законите в Република България!

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.