09.11.2015 11:00

От общинската администрация изненадаха Даниел Панов и му пожелаха да пише златна история на Велико Търново

В първия си работен ден от втория мандат кметът на Велико Търново Даниел Панов бе приятно изненадан от служителите в общинската администрация. Той бе посрещнат по стара българска традиция с домашна питка и мед. Целият екип подари на Панов писалка и му пожела да пише със златни букви историята на старопрестолния град. Кметът получи още един символичен дар - бамбук, за да просперира общината толкова бързо, колкото израства растението.
„Благодаря за приятния жест и уважението. Преди 50 дни, когато излязох в отпуск и когато за последно бях в Общината, си пожелахме да продължим да работим успешно заедно и след изборите. В първия си работен ден поставям и първата задача – нека подобрим вътрешната комуникация между дирекциите и отделите. Така ще бъдем още по-полезни при работата с гражданите и въпросите, които поставят”, обърна се Даниел Панов към аудиторията. Изпълняващият длъжността кмет на Община Велико Търново по време на предизборната кампания Снежана Данева-Иванова въведе Панов в кметския кабинет.
Даниел Панов представи новия председател на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Панов изрази надежда, че служителите от администрацията ще работят успешно с Венцислав Спирдонов, а синхронът, който съществуваше през последните четири години, ще се запази.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.