27.11.2015 11:30

Заключителна конференция по национален проект за кариерно ориентиране в училищното образование се провежда във Велико Търново

Община Велико Търново е домакин на заключителната конференция по проекта „Система за кариерно ориентиране в училищното образование”, който се реализира от Министерството на образованието през последните три години. Финалната дискусия бе открита от заместник-кмета на старопрестолния град по култура, образование и социални дейности Ганчо Карабаджаков.
„За нас във Велико Търново е чест да сме домакини на форум с толкова важна тематика. Проектът дава възможност на учениците и децата да придобият реална представа за професиите, към които са проявили интерес в ранната си възраст, а и да се запознаят подробно с особеностите им”, коментира Ганчо Карабаджаков.
Заместник-кметът на старата българска столица поздрави организаторите и участниците в конференцията, образователните експерти, директори, учители и кариерни консултанти. На присъстващите ученици Ганчо Карабаджаков пожела успех в учението, професионалното ориентиране и бъдещата реализация.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.