30.11.2015 11:02

Три безплатни излъчвания на шоуто „Звук и светлина“ през декември

Три безплатни излъчвания на Аудио-визуален спектакъл „Царевград Търнов – Звук и светлина“ ще има през декември. Уникалното шоу ше е подарък за жителите и гостите на старата столица от Община Велико Търново и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ по повод празниците в последния месец на годината.
За академичната общност, в навечерието на Студентския празник, атрактивната програма ще бъде излъчена на 7 декември, понеделник. Шоуто „Звук и светлина“ може да се види безплатно на Коледа, 25 декември, както и на 30 декември 2015 г. Излъчванията са с начален час 19:00ч.
В съботите на 5, 12, 19 и 26 декември Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ предлага възможност Аудио-визуален спектакъл "Царевград Търнов – Звук и светлина“ да бъде наблюдаван срещу заплащане от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“. Платените излъчвания са от 19:00 часа. Билети на цена 15,00 лева могат да се закупят в Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“№5 във Велико Търново и онлайн на тази страница.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.