23.12.2015 14:30

Коледари наричаха за здраве при кмета на Велико Търново Даниел Панов и общинската администрация

Под звуците на автентичен фолклор коледари наричаха за здраве при кмета на Велико Търново Даниел Панов и общинската администрация. С пъстра програма младите таланти от ансамбъл „Българче” създадоха много настроение в последния работен ден преди Бъдни вечер и Рождество Христово. Пременени в народни одежди, коледарите пожелаха спорна година и много слава за старопрестолния град и всички жители на общината, след което бяха изненадани с подаръци от кмета Даниел Панов и експерти от общинската администрация.
„Чудесно е, че отново посрещаме заедно най-светлите Рождественски празници. Най-хубавото нещо за един работодател, за един кмет, е да вижда усмихнатите лица на своите служители и на гражданите. Благодаря ви, скъпи приятели, за възможността да бъда в този хубав колектив и да бъда ръководител на администрацията”, обърна се към служителите от общинската администрация кметът на Велико Търново Даниел Панов.
„Бъдете добронамерени, дарявайте добрина, топлота и обич. Нека Рождественската светлина огрее вашите домове. Нека да забравим лошите моменти от отиващата си година, а новата 2016 г. да е по-добра за вас и вашите семейства и да ви донесе здраве”, завърши Даниел Панов.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.