24.08.2012 14:51

Усмивки и интересни преживявания подариха доброволци на великотърновци в парк Марно поле

80 доброволци раздаваха днес усмивки на великотърновци в парк   "Марно поле”. Акцията бе част от инициативата „Аз държа на себе си!".

Tя  се организира от Сдружение „ГЛОУ” в рамките на проект „Заедно можем да променим света”, финансиран по Националната програма за младежта. „Аз държа на себе си” е заключителното мероприятие на серия от шест инициативи, реализирани през тази година от младежи- доброволци в Берковица, Варна, Добрич, Каварна, Кюстендил, Разград и София,  сподели председателят на сдружение ГЛОУ Маргарита Калейнска.

Всеки желаещ премина през различните атрактивни пунктове на акцията и събра усмивки в специални карти. Млади и стари се снимаха за спомен зад перфектни фигури. Фотографии за фейсбук си направиха в друга станция посетителите на акцията.

Деца рисуваха здравословни храни на асфалт. Специални пожелания към младите хора от България написаха посетители на парка.

Много настроение и позитивизъм донесе акцията на великотърновци днес в парк Марно поле. За участниците имаше и  награди от специалната томбола. Инициативата стартира и верижно послание "Рецептата на хората, които държат на себе си", което ще пътува до края на годината из различни градове в България.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.