28.04.2017 11:30

Даниел Панов приветства учители и ученици за 45-та годишнина на ОУ „Бачо Киро“

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства преподавателите, учениците и служителите на Основно училище „Бачо Киро“ по време на тържественият концерт в чест на 45-та годишнина от създаването на училището.
Пред събралите се в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ Даниел Панов изказа благодарности на първият директор на училището, почетният гражданин на Старата столица Гинка Стефанова и съратничкта и при основаването на училището Гинка Върбанова.
„Благодаря на всички преподаватели, че учат децата не само по предметите от учебната програма, а и на родолюбие и освен добро качество на образованието ги подготвят и за това да бъдат горди великотърновци, активни граждани, достойни българи и добри хора.
Благодаря на всички, които с ежедневният си упорит и последователен труд превърнаха ОУ „Бачо Киро“ в едно от най-добрите училища във Велико Търново.
Благодаря на възпитаниците на училището, които ежегодно печелят множество регионални, национални и международни награди и по този начин доказват високото качество на обучението в своето училище, печелят престиж и признание за Велико Търново, като водещ образователен център в България“, каза в приветствените си думи кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.
Събитието продължи с концерт на възпитаниците на училището.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.