04.05.2017 16:11

Заместник-кметът Снежана Данева-Иванова откри кръгла маса за младежката активност

Заместник-кметът на община Велико Търново Снежана Данева-Иванова откри кръгла маса за насърчаване на активността на младите хора в обществения живот. Инициативата бе организирана от Младежкия информационно-консултантски център в старопрестолния град. Събитието бе част от проявите в рамките на Европейската седмица на младежта.
Представители на институции, неправителствени организации, сдружения на млади хора и медии дебатираха по различни въпроси, свързани с по-дейното участие на младите хора в обществения живот във Велико Търново. Разговорът обхвана възможностите за реализация на техни проекти, обученията по програма „Еразъм”, мерките за насърчаване на младежката заетост.
„Бъдете по-активни и отстоявайте идеите си, създавайте все по-добри предложения за нашия град. Имате подкрепата от страна на Общината и кмета Даниел Панов”, обърна се към младите хора Снежана Данева-Иванова. Сред гостите на дискусията бе и председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов.
Представителите на младежките сдружения и организации получиха подробна информация за всички проекти, финансирани и реализирани в областта по европейските програми.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.