31.10.2012 11:19

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов покани на специална среща директорите на училищата

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов покани на специална среща директорите на училищата от Община Велико Търново да ги поздрави с предстоящия празник – 1 ноември Ден на народните будители.

На срещата присъстваха всички директори на основни училища, профилирани гимназии, СОУ, професионални гимназии, Частна профилирана гимназия – Американски колеж „Аркус”.

Инж.  Панов изрази своето уважение към труда, който полагат директорите на учебните заведения и чрез тях своята признателност и към всички учители в системата на средното образование .

На срещата се обсъдиха и текущи въпроси, свързани най – вече с изготвяне на инвестиционна програма 2013 год. на Община Велико Търново.

В края на срещата Кмета на Общината връчи на директорите по един диск с презентация – „Създаване и укрепване на Българската държава” с  акцент 100 години от Балканската война, разработка на старши учител Панайот Панайотов,  книга на Дойно Дойнов – Левски най-ясната загадка и 2 –ри брой на юбилейния вестник „Балканската война 1912-1913 год.” на РНБ „П.Р.Славейков” В.Търново.

Инж. Панов връчи на  всички директори покани за  празничен концерт – спектакъл  с участието на хор „Кантилена” и Салон за изящно слово и музика” с премиерната си постановка „Самочувствие българско”, който ще се състои днес от 19:00ч. в салона на читалище „Надежда”- поздрав на Община Велико Търново за Деня на народните будители.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.