02.11.2012 09:47

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов покани на специална среща директорките на детските градини от Община Велико Търново

Кметът на Община Велико Търново, Даниел Панов покани на специална среща директорките на детските градини от Община Велико Търново да ги поздрави с предстоящия празник – 1 ноември Ден на народните будители.

Инж.  Панов изрази своето уважение към труда, който полагат директорките на учебните заведения и чрез тях своята признателност и към всички учители в системата на средното образование .

На срещата се обсъдиха и текущи въпроси, свързани най – вече с изготвяне на инвестиционна програма за 2013 год. на Община Велико Търново.

В края на срещата Кмета на Общината връчи на директорките, луксозни издания на издателство „Слово”– „Тайни и вълшебства на улица „Розмарин”№13” – „Здравей, Рада!” и „Лека нощ Рада!” и луксозно издание на издателство „Босилков” – „Златна книга на приказките”.

Инж. Панов връчи на  всички директори покани за  празничен концерт – спектакъл  с участието на хор „Кантилена” и Салон за изящно слово и музика” с премиерната си постановка „Самочувствие българско” в салона на читалище „Надежда”- поздрав на Община Велико Търново за Деня на народните будители.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.