09.08.2017 15:00

„Етър“ се завръща у дома

Билетите за мача с „Пирин“ са в продажба от утре, въвежда се нов пропускателен режим на стадион „Ивайло“

Билетите за първия мач на „Етър“ на стадион „Ивайло“ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от утре, съобщиха от ОП „Спортни имоти и прояви“. „Виолетовите“ приемат на 12 август /събота/, от 18, 15 часа „Пирин“ /Благоевград/ в първото си домакинство на свой терен за сезона, в което ще търсят и дебютна победа в елита.
Цената на билетите е 6 лева за възрастни, за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти - 3 лева. Ползващите 50% намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.
Утре и вдругиден през целия ден билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.
В четвъртък и петък от 11:00 ч. до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В събота касите от северната страна отварят от 16,30 часа.
Изцяло нов пропускателен режим се въвежда от този сезон на стадион "Ивайло", съгласно изискванията и препоръките на Българския футболен съюз. Новата организация влиза в сила още за първото домакинство срещу "Пирин" (Благоевград) в събота.
Всякакъв достъп във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, вече ще бъде невъзможен, той като оттам ще влизат единствено двата отбора, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.
Занапред посетителите на вип-ложата, ветераните, близките на играчите и представителите на медиите ще влизат от други места. Вип-гостите вече ще ползват входа вляво от централния и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.
Ветераните, близките на футболистите и журналистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението "Шампиони-91". За тях е обособен специален сектор на трибуните, който се намира отдясно до вип-ложите. Над него са местата за медиите.
След срещата всички притежатели на служебни карти ще излизат оттам, откъдето са влезли. Представителите на медиите ще излизат също от десния вход и оттам ще стигат до новата зала за пресконференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена микс-зона с табло, където журналистите ще могат да правят блиц-интервюта с излизащите футболисти.
В събота паркирането пред централния вход на стадион "Ивайло" ще бъде забранено, стана ясно още след срещата с представителите на полицията и охранителната фирма, която ще следи за реда на стадиона.

 

 
© 2018 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.