12.10.2017 12:00

Временна организация на движението в периода 13-15 октомври

На 13 октомври /петък/ 2017 г., във връзка с извършването на строително-монтажни дейности по саниране на жилищни блокове на ул. „Филип Тотю“ № 15 и № 17 се въвежда временен режим на движение на МПС в района, който е сигнализиран със съответните пътни знаци и сигнализация до 22.12.2017 г.
На 13 октомври /петък/ 2017 г. за времето от 08,00 ч. до 15,00 ч. с цел, осигуряване на паркоместа за посетителите на военният ритуал във връзка с полагането на военна клетва на курсантите от „Випуск 2022“ на Национален военен университет „Васил Левски“ се затваря за движение северното платно на ул. „България“ в участъка от пътната връзка с южното платно на улицата в зелената разделителна ивица до кръстовището за „Метро“ и преди Западен пътен възел.
На 15 октомври /неделя/ 2017 г. във връзка с организацията и провеждането на футболна среща на стадион „Ивайло“ между отборите на ФК „Етър-1924“ и ПФК “Левски“ София за времето от 08,00 до приключване на футболната среща се затварят за движение, както следва, улиците:
-„Тодор Балина“ от кръстовището с ул. „Йоновка“- площад пред северен вход на стадион „Ивайло“ – до кръстовището с ул. Любен Каравелов“;
-„Славянска“в участъка от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до кръстовището с ул. „Тодор Балина“;
-„Филип Тотю“ от кръстовището с ул. „Славянска“до кръстовището с ул. „Бойчо Войвода“;
-„Вела Благоева“ в кръстовището с ул. „“Славянска“;
-„Бойчо Войвода“ в участъка от кръстовището с ул. „Никола Габровски“до кръстовището с ул. „Филип Тотю“.
За времето от 08,00 ч. до приключването на футболната среща се възстановява двупосочното движение по ул. „Йоновка“ чрез временно закриване на пътен знак В1 на кръстовището с ул. „Филип Тотю“.
От 15,00 ч. поетапно, до преминаването на шествие на привържениците на ПФК „Левски“ София ще бъдат временно затваряни улиците:
-около Домът на армията, ул. “Марно поле“, ул. „Васил Левски“, от кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Никола Габровски“, ул. “Никола габровски“ от кръстовището с ул. „България“ до кръстовището с ул. „Филип Тотю“, ул. „Филип Тотю“, ул. „Славянска“.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.