26.10.2017 20:00

Силно представяне отново за малките възпитаници на музикално студио „Елита” от старата столица

Силно представяне отново за малките възпитаници на музикално студио „Елита” от старата столица на два от международните песенни конкурси в София и Пловдив.
На Международния фестивал „Кръстопът на музите” – гр.София, Венера Гитева спечели сребърен медал в първа възрастова група до 8 г. с песните „Стъпка напред” и „Wrecking ball”. Председател на журито бе доц. Етиен Леви, а наградата при най-малките бе извоювана в надпревара с 33 деца от страната и чужбина.
Седмица по-рано, на Международния конкурс „С песен и обич творим добро” в гр.Пловдив, малките певци на вокалния педагог Петя Василева взеха специалните награди на книжарници „Кидс”. Александър Момински на 7 г. спечели симпатиите на жури и публика с ”По първи петли” и „Despasito”, а Венера Гитева на 8 г. представи песните „Лодка в реката” и „Wrecking ball”, като взе и наградата на детското жури за най-добро изпълнение на песен на чужд език. Жури на конкурса бяха известните музикални изпълнители Мими Иванова, Ваня Костова и Невена Пейкова.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.