01.11.2017 15:30

Безплатни автобусни линии ще пътуват за Архангелска задушница

Две безплатни автобусни линии ще пътуват във Велико Търново за Архангелска задушница, която се пада в съботния ден - 4 ноември. Със съдействието на кмета на община Велико Търново Даниел Панов автобусите ще бъдат осигурени от транспортните фирми „Надежда” и „Алекс ОК”. Разписанието е съобразено с панихидата, която ще бъде отслужена в гробищния парк в Старопрестолния град. Началото на службата е в 11,00 ч.
Първата линия ще е с начална точка площад „Цар Асен I” и часове на тръгване - 10,00 ч. и 10,30 ч. Автобусите ще пътуват по улиците „Иван Вазов”, „Стефан Стамболов”, „Независимост”, „Васил Левски” и ще стигат до Гробищен парк по бул. „България” и ул. „Беляковско шосе”. Те ще спират на всички обособени спирки.
Автобусите по втората линия ще имат курсове в 10,00 ч. и 10,30 ч. от главната спирка в квартал „Чолаковци”. Те ще преминават през жилищните зони „Бузлуджа” и „Зона В” и ще стигат до гробищния парк. Маршрутът обхваща последователно ул. „Сан Стефано”, бул. „Никола Габровски”, ул. „Георги Измирлиев”, ул. „Георги Живков”, ул. „Иларион Драгостинов”, ул. „Лазурна”, ул. „Стоян Коледаров”, пътен възел „Качица”, ул. „Краков” и ул. „Беляковско шосе”. Автобусите ще спират на всички спирки.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.