22.08.2018 16:30

Футболната среща на „Етър“ срещу столичния „Левски“ налага промени в движението край стадион „Ивайло“

Великотърновският футболен тим „Етър ВТ“ приема отбора на столичния „Левски“ тази събота /25 август/ от 18,45 ч. За гарантиране на сигурността и безопасността на феновете ще бъде въведена временна организация на движението край стадион „Ивайло“.
От 8,00 ч. сутринта до 21,15 ч. ще бъдат затворени улиците „Тодор Балина“ – от кръстовището с ул. „Йоновка“ до пресечката с ул. „Любен Каравелов“; ул. „Славянска“ – от кръстовището с бул. „Никола Габровски“ до пресичането й с ул. „Тодор Балина“; ул. „Филип Тотю“ – от кръстопътя с ул. „Славянска“ до пресечката с ул. „Бойчо Войвода“; ул. „Вела Благоева“ – в района на кръстовището с ул. „Славянска“. За този часови период се възстановява двупосочното движение по улица „Йоновка“.
Посетителите могат да използват за паркиране площадката, намираща се западно от стадион „Ивайло“, чийто вход е откъм ул. „Йоновка“.
Освен подстъпите към спортния комплекс, ще бъде затворен и площадът пред „Ивайло“. Рестрикцията ще важи от 6,00 ч. сутринта до приключване на спортното събитие и изтеглянето на феновете.
При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици.
Над 100 полицаи и частни охранители ще следят за реда преди, по време на и след футболната среща. Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.