17.12.2022 14:00

Коледна работилница пред кметския кабинет зарадва малки и големи във Велико Търново

Коледната работилничка във Велико Търново зарадва малки и големи. Деца, родители, баби и дядовци майсториха играчки и украса за елхата, сътвориха картички, коледни венци и много разнообразни ръкоделия. Забавен за децата бе и апаратът за моментни снимки.
Възстановяването на традицията бе по инициатива на кмета Даниел Панов, който също посети работилничката и навръх именния си ден посрещна десетки малчугани в кабинета си. Панов пожела на децата и родителите им да прекарат щастливи и споделени коледни празници и св. пророк Данаил да ги закриля.
И утре - 18 декември /неделя/, фоайето пред кметския кабинет на третия етаж в общината ще е коледна работилничка. Тя ще е отворена между 11,00 и 14,00 ч. Всички материали и пособия са осигурени на място, а организацията е дело на дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“.
Подарък от Даниел Панов и Общината за малчуганите от старопрестолния град е и детски коледен спектакъл навръх Рождество Христово – 25 декември, с участието на Куклен театър „ВЕСЕЛ“. Детската постановка ще е от 11,00 ч. в голямата зала на Общината, а входът е свободен.

 

 

 
© 2024 Община Велико Търново. Условия за поверителност. Условия за ползване.